TEST

Opvolger Ed Hendriks bekend: Wim Vrösch

Ed Hendriks neemt na dit seizoen als hoofdtrainer afscheid van VV Schaesberg. Met ingang van het seizoen 2010/2011 zal Wim Vrösch de nieuwe hoofdtrainer zijn van VV Schaesberg.

Afgelopen vrijdag (08-01-2010) werd het contract met Wim Vrösch getekend en werd ook aan de spelersgroep bekend gemaakt dat Wim Vrösch met ingang van het nieuwe seizoen de hoofdtrainer gaat worden.
De vereniging is zeer in zijn nopjes met deze nieuwe hoofdtrainer die bij vele andere verenigingen op het verlanglijstje stond om als trainer aan de slag te gaan.
Ed Hendriks neemt dus afscheid aan het einde van het seizoen en gaat dan aan de slag als trainer van Groene Ster. Voorzitter Jan Reghterschot sprak alvast een woord van dank uit naar Ed Hendriks die de afgelopen jaren op een zeer respectabele manier zijn taak als hoofdtrainer van VV Schaesberg vervuld heeft. Ook sprak de voorzitter de hoop uit dat het eerste elfltal dit seizoen toch nog een prijsje (periodetitel, Parkstadcup) in de wacht kan slepen. Of die wens uitkomt zal de toekomst moeten uitwijzen.

De handtekeningen worden gezet
Links: Wim Vrösch, rechts: Jan Regterschot

Geplaatst op 9 jan 2010. reactie(s)

Deel dit nieuws met je vrienden!